Archívum

Leírás

Friss topikok

Az legfontosabb ruhatrendek 2012 nyarán

2012.07.16. 22:03 lilikovacs

1.Nyolcvanas évek

Alapvetően a glitter shine és a metallic stílus számít a nyolcvanas évek nagy visszatérőjének, és ez most sem lesz másképp. Metálfényű és csillogó, flitteres anyagok lepik el a kínálatot, amiket nem csak partiszerkóhoz szántak a tervezők. A mindennapi öltözékedbe éppúgy beültetheted a fényes ruhadarabokat, de basic elképzelésben. Ez azt jelenti, hogy visszafogott, sötét vagy világos tónusokkal kell tálalnod, abszolút egyszerű, letisztult ruhadarabokkal variálva.





2352056_p1290045_-_copy_-_copy_-_copy_-_copy_-_copy_large

2.Járj pizsamában!

A nyolcvanas évekkel együtt visszahullámzik a szabad divatfelfogás, mely utcai viseletté avanzsálja a pizsamákat. Persze inkább pizsamaszerű öltözékekről van szó, és nem arról, hogy hálóruhában kellene flangálnod. Ha egyáltalán hajlandó lesz valaki követni ezt a trendet, nem illik majd megütközni a blézerrel kombinált pizsinacin sem.

3.Rojtok

Szintén a nyolcvanas évek trendjének köszönhetően az Americana irányzatban megszokott rojtok átvándorolnak a glam rock stílusba is. Ráadásul tavasztól jönnek a rövidre szabott, mell alatt elvágott pólók, így érdemes addig picit megdolgoztatni a hasizmot.


4.Infantilis pólók

Ahogy az eddigiek, ez a nyolcvanas évekbeli stílus sem egyeztethető össze azzal, hogy az ember általában a munkahelyén tölti a nap nagy részét, ahol nehezen elképzelhető viselet a giccsesen bazári, plakátmintás póló. Buliban azonban jól mutathat még blézerrel is.

 

Life-is-a-joke_web_large

5.Ötvenes évek

Az ötvenes évek stílusát megidéző Americana trend most tengersok pöttyel támad, nem kímélve a ruhákat, szoknyákat, felsőket, nadrágokat és kiegészítőket sem. Ám a vintage tengerészmódival szintúgy eljátszadozik, így ismét ellepik a kínálatot a csíkos darabok. Ezek a minták a vadóc rockabilly és csajos pin up stílusban egyaránt főszerepet kapnak.


47178364_xg2jwoab_c_large

 

6.Negyvenes évek

Elegáns és szexi, szuper szűk fazonokkal köszön vissza a negyvenes évek. Az új glamúr trend szerint 2012 a midi fazonok éve!

7.Peplum

Szintén a negyvenes évek irányzatával csöppent vissza adivatba a rendkívül nőies, derékkarcsúsító peplum fazon. A kis szoknyarészben bővülő szabás a csípőt hangsúlyozza, így nem mindenkinek áll jól.

Gojane_2218_236619932_large

8.Colorful trend

Idén globálisan, az egész divatot a színek uralják. A colorfultrendnek több ágazata van, melyeket bármilyen stílussal összehozhatsz. Az egyik a tavalyról jól ismert colour blocking, ami idén csíkos verzióban jelenik meg, egyfajta szivárványos hangulatban.

 




Tumblr_m77vcrrewn1rtsh9do1_250_large 



9.Pasztell

Már télen elkezdte csöpögtetni a pasztelltónusokat a colorfuldivat, ám igazán csak tavasszal éri el a csúcspontját a lazúros, halvány színkavalkád. Ami meglepő, hogy az Americana trend vidéki stílusai sem idegenkednek attól, hogy pasztellesre színezzék a nehézkes kötött és tweed anyagokat.

10.Neonszínek

Bár a kilencvenes évek trendje hozta magával a rikító színeket, a colorful divatnak köszönhetően minden stílusra kiterjesztik az uralmukat. A neonsárga és neonzöld, valamint a vibráló türkizkék és narancs árnyalatok a régi irányzatokat is átszínezik.

Tumblr_m77z2yzews1qbwiabo1_500_large

11.Colorful virágminták

A colour blocking idén a mintákra is hatást gyakorol, így a virágos anyagok élénkebb, kontrasztosabb, kirívóbb tónusokat kapnak. Az sem számít majd túlkapásnak, ha színes kiegészítőkkel vagy további mintázatokkal tetézed a kaotikus összképet.

208122_214315271927373_8367804_n_large

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elitestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr944660953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása